Moje fotka
mentzer's boy paul85pavel@seznam.cz

HAMMER STRENGTH - GROUND BASE

LifelineUSA

ALL STARS HYPER AMINO BCAA

ALL STARS HY PRO 85

pátek 8. července 2011

!!!BOISE EXPERIMENT!!!

Co je Boise Experiment:
Jedná se o první...V reálném čase transformaci celého těla ,který ukazuje skutečné zvýšení svalové hmoty a snížení tělesného tuku.Žádne upravované fotografie,jen pravda,zlepšení v reálném čase.


Dva dobrovolníci,kteří jsou připraveni vyhlásit válku s vému tělu,aby bylo dosaženo jejich konečného fyzického vzhledu a zrealizování jejich genetického potenciálu.Těmto subjektům není posilovna cizí,mají více než 15ti leté zkušenosti.
Můžete vidět fotografie před a po  ve skutečných výsledcích.
Soustředíme se na dva subjekty:
První je BigAndy,který se bude snažit ztratit maximální množství tuku v těle a zároveň získaní svalové hmoty během 60 dnů tohoto experimentu.Jeho cílem je přijít o 30 liber (zhruba 15kg)  a získat 30 liber (15kg) svalové hmoty.¨
Druhý subjekt je RonnieB,se bude snažit získat co nejvíce svalové hmoty během 60 dnů experimentu.Stejně jako v případě Big Andyho to není snadný úkol.
Ještě jedna věc k těmto klukům,jsou to ostřílení sportovci,nejsou žadnými nováčky.


Kdy Boise Experiment probíhal?
Tento experiment probíhal od začátku října 2010 po dobu 60 dnů.Během této doby se zůčastnili pohých 11-13 tréninku,tzn. že mezi tréninky měli 5 až 6 dní volna.
Jak Boise Experiment probíhal?
Boise Experiment se řídily podle Mentzerových Heavy Duty tréninkových principů.Heavy Duty školení přinese nejlepší výsledky za nejkratší dobu.Viděl jsem sportovce cvičit 6x týdně,2 hodiny trvájicí trénink.Heavy Duty podle Mike Mentzera je krátké,intenzivní cvičení,které vyžaduje mezi tréninky několik dní odpočinku.Tohle vše není neobvyklé pro Heavy Duty,být méně než hodinu za dva týdny.

Více se dočtete na http://boiseexperiment.com/HeavyDuty/
Děkuji Ronniemu a Andymu za svolení publikovat tento článek na tomto webu.

zdroj: http://boiseexperiment.com/HeavyDuty/

Žádné komentáře:

Okomentovat